Da er noen fantastiske dager med Matstreif vel overstått! Det var noen flotte matdager i Oslo, som viste seg i sin beste høstsol. Faktisk var været like fint som de beste sommerdager vi har hatt i Trøndelag i år :-) Matstreif pågikk fredag og lørdag, og det var på lørdag SalmaChef-finalen fant sted på rådhusplassen. Her følger bilder fra konkurransen.
De fire finalistene var:
Kajsa Selnes, med oppskreiften LUN LAKSECARPATCIO I CHAMPAGNESAUS
Rune Gjertsen,med oppskriften SALMA MED BRINGEBÆR OG KIWISAUS
Jana Mayorova, med oppskriften SALMA TARTAR
Frank Bruarøy, med oppskriften SALMA CONFITERT I BRUNET SMØR, ERTER OG «SPIRER»
Dommerne studerer oppskriftene deltakerne skal lage
Konkurransen hadde en engasjert konferansier i Ole Martin Alfsen! Her får han opp temperaturen hos publikum.
Ole Martin Alfsen utfordrer Hellstrøm verbalt.
Ina Shelby fra bloggen http://kjoekkentjeneste.blogspot.no forteller blant annet om det å ha høner, og fokus på ekte naturlige råvarer!
Dommerne følger med. Fra venstre Mathias Spieler Bugge, Eyvind Hellstrøm, Ingrid Epelid Hovig og Trym Eidem Gundersen.
Christine fra Salma passer klokken og alle andre detaljer på scenen
Det var mye publikum på Rådhusplassen
Matblogger Lars Fredriksen fra http://larsspiserdrikkerogsynser.matprat.no forteller om sin matfilosofi.
Impovisert Salmaopera!
Ventetiden kan bli lang. Da er det fint å kunne sette seg litt forran scenen
Et stressende øyeblikk, rett før retten skal serveres. Ingen ting er da mer morro en mikrofon og kamera…
Se Hellstrøm smiler :-)
Dommerne vurderer de fire rettene
Publikum venter spent på avgjørelsen
Vinneren er kåret!
Vinneren av konkurransen, Frank Bruarøy, blir gratulert av Hellstrøm. Mathias Spieler Bugge fra The Flying Culinary Circus har nå kastet hatten :-)
Andre aktuelle innlegg