Jeg elsker å fylle kylling og kjøtt, og pakke det inn før det stekes. Det er en flott måte å holde på smaken på, og tilfører også kjøttet nye smaksmuligheter. Og så er det gøy å lage, og ser veldig fancy ut, selv om det er superlett. Tre ønsker på en gang, med andre ord.
Dette trenger du:
Ca 350 g Indrefilet av svin
1 stk pk bacon
1/2 boks kremost med urter
litt frisk basillikum
Slik gjør du:
Del svinefileten på langs nesten tvers gjennom, og brett den ut som en bok.
Legg kremosten og urtene inni.
Brett sammen og rurr bacon rundt. Du kan feste baconet ved å putte hver ende under forrige runde, eller bruke bomullstråd (beregnet på matlaging) hvis du synes det er vanskelig å få den til å sitte fast. Det er også en mulighet å feste med tannpirkere (pass på at tannpirkerne ikke er med mentolsmak etc. Det er en smakstilsetting vi ikke trenger ;-)
Stekes ved 200 grader, midt i ovnen i 15 minutter.
Tilbehør:
Denne retten kan gjerne serveres sammen med en pakke med bakte grønnsaker. Denne med tomat osv. passer perfekt til: Link til kuvertpakke
Server gjerne pasta, ris eller poteter sammen med retten, ut fra hva du liker best. Eller rett og slett en salat, som vist på bildet.