Under følger et forslag til en god treretters meny. Dette er en av mine favorittmenyer, med gode smaker og råvarer. Dette er en meny som er enkel å lage, og som ikke tar mye tid om du planlegger godt på forhånd. Det du bør gjøre på forhånd er å marinere kjøttet noen dager i forveien, handle inn og lage desserten kvelden før. Om du følger rådene under får du en super middag, med lite stress og tid til å være sammen med gjestene dine :-)
Velkomstdrink
Når gjestene kommer er det hyggelig å gi dem en god velkomstdrink. Denne har jeg laget mange ganger, og mist like ofte har andre fått oppskriften av meg og brukt den til fest og morro. Den er frisk og lett på smak, og likes derfor av de fleste. Den ser også festflott ut og den er lett å lage.
Anbefaler at den gjøres klar i god tid, og at du rett før gjestene kommer tilsetter brusen (for å unngå at boblene går ut av den.
Link til oppskrift på velkomstdrinken
Gratinerte kamskjell
Nydelige gratinerte kamskjell i fløtesaus. Kan gjøres klart på forhånd, og så puttes i ovnen rett før servering. Enkelt og veldig godt!
Link til oppskrift på gratinerte kamskjell
Helstekt indrefilet
De fleste setter pris på en saftig mør biff. Denne legger du i marinade noen dager i forveien, så den blir ekstra mør. Stek den før gjestene kommer og la den ligge å hvile fram til servering. Da slipper du stress med å lage denne rett før gjestene kommer. Denne lager seg nesten selv :-) Link til oppskrift på helstekt indrefilet
Sammen med dette nydelige kjøttet kan du servere f.eks. lun potetsalat. Denne synes jeg er kjempegod. Link til oppskrift
Pasjonsfrukt panacotta
En god middag bør avsluttes med en god dessert! Hvorfor ikke en frisk og syrlig pasjonsfrukt panacotta? Denne lager du kvelden i forveien, og lar stå i kjøleskapet fram til den skal brukes. Enkelt og greit :-) Link til oppskrift på pasjonsfruktpanacotta