Se så fint bilde jeg tok av Eifeltårnet ved solnedgang, når de akkurat hadde slått på lysene.
Enhver kaffé med respekt for seg selv har Crepês meny, med ulike smaker man kan velge mellom.
Du trenger til to porsjoner:
(to crepês pr person)
25 g hvetemel
1 ss sukker
1/4 ts salt
1 egg
0,75 dl melk
1 ss smeltet smør
Slik gjør du:
Bland hvetemel, sukker, salt, egg og melk til en jevn røre i en bolle. Smelt smøret og rør det inn. La røren stå og svelle i 30 minutter. Varm en stekepanne, som du smører med et tynt lag solsikkeolje (bruk gjerne et kjøkkenpapir til å smøre et tynt lag olje i panna, gjør dette gjerne mellom hver pannekake som skal stekes). Stek pannekakene gyllene, ca et halvt minutt på hver side.
Server med smeltet sjokolade (Nutella er et vanlig sjokoladealternativ til dette i Frankrike, men du kan gjerne bruke annen smeltet sjokolade), is og krem som på bildet, eller frukt og bær. Det er også godt med en skje crème fraîche eller rømme.