Forslag til ingredienser:
I pakke fersk pasta (ravioli med ost)
1 kyllingfilet
1 løk
1/2 squash
1/2 paprika
1 vårløk
10 cherrytomater
10 svisker
1/2 blåmuggost
Slik gjør du:
Kok pastaen til den er nesten ferdig
Mens pastaen koker woker du grønnsakene:
Wok følgene og i denne rekkefølgen (av hensyn til at grønnsaken har ulik steketid): kylling, løk, squash og paprika. Wok det på medium sterk varme i noen minutter. Skru ned til lav varme, og la det stå mens du venter på pastaen.
Del cherrytomatene og sviskene i to og legg dem tilside på en tallerken. Hakk vårløken og legg den også tilside.
Slik så min form ut, sist jeg laget den :-) |
Tøm av vannet fra pastaen og spre pastaputene i en ildfast form. Fordel wokgrønnsakene (og kyllingen) over, og rør litt rundt. Fordel cherrytomatene rundt på toppen, sammen med sviskene og vårløken. Del blåmuggosten i mange små biter og spre rundt på toppen. Strø over litt nykvernet pepper og litt oregano og/eller basilikum.
Etterstek 5-10 min på 175 grader så osten smelter
Lykke til!