Du trenger (2 porskjoner):
200 g frosne wokgrønnsaker
3-4 grillpølser av kylling og kalkun
1/2 paprika i biter
1/4 squash, i halve skiver
1 sjalottløk (eller 1/2 vanlig løk), delt i strimler
1 ss solsikkeolje
1 ss soyasaus
1/2 kyllingbuljongterning
1 dl vann
1,5 ss hoisinsaus
0,5 ss maisenna
Slik gjør du:
1) Varm oljen i en stekepanne eller wok, og stek grønnsakene (både de frosne og ferske) ved medium/sterk varme i ca 5 min.
2) Tilsett pølsene, delt i avlange biter. Stek sammen med grønnsaken i noen minutter.
3) Ta en bolle og bland vann, buljong, soyasaus, hoisinsaus og maisenna. Hell over i woken, og la det stå og småputre i et par minutter. Smak til med salt og pepper. Ikke la det stå for lenge, grønnsakene skal fortsatt være sprø ved servering. Vips, ferdig middag :-) Og det ble veldig godt :-)